Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit & Duurzaamheid

Onze grootste kwaliteitsdoel is om all visies en eisen van onze klanten te transformeren naar de realiteit. Wij zijn altijd gedreven om een eerlijke bedrijfspartner te zijn voor zowel onze klanten als leveranciers. Ons proces zou altijd verbeterd moeten worden door meetbare kwaliteitsdoeleinden.

MILIEUBELEID

Omdat het milieu één van onze grootste zorgen is, is ons grootste streven om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Q-tronic’s belangrijkste milieu doelstelling is om, voor zover mogelijk, een duurzame manier van denken te ondersteunen. Wij streven naar een circulaire milieu economie, wat betekent dat we moeten zorgen dat alle materiaal die door het bedrijf gebruikt wordt deel van een cyclus is en minimale uitstoot veroorzaakt.

Wij weten dat transportatie een impact heeft op ons klimaat, wat de reden is dat wij altijd mogelijke transportopties reviewen en het aantal klant bezoeken optimaliseren wanneer we buiten de deur zijn, zodat we onze impact zo laag mogelijk houden.

Duurzaamheid

Voor Q-tronic is duurzaamheid een integraal onderdeel van onze werkzaamheden. Wij willen actief zijn en bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving en er voor zorgen dat transitie kansen levert voor onze bedrijven.

Q-tronic ondersteun de tien basis principes van de VN Global Compact en zowel onze interne Gedragscode als de Gedragscode voor leveranciers zijn gebaseerd op fundamentele internationale conventies.

Onze werkzaamheden bevatten verantwoordelijkheid in drie fundamentele gebieden van duurzaamheid; duurzame bedrijfsvoering, duurzame organisatie, duurzame bevoorrading.

Duurzaamheid Targets 2030

Duurzame Bedrijfsvoering

100%
Verkoop bijdrage aan duurzame ontwikkeling

Duurzame Organisatie

50%40%
Reductie CO2 intensiteitVrouwen in leidinggevende posities

Duurzame Bevoorrading

80%
Inkoopvolume gecontroleerd naar Gedragscode

GEDRAGSCODE

De Gedragscode vat de ethische waarden waarvan de Addtech Groep geloven dat ze voor alle relaties moeten gelden samen. De code is gebaseerd op het VN’s Global Compact, de ILO’s core conventies, de OECD’s richtlijnen voor multinationale ondernemingen, concurrentie legislatie en anti-corruptie regulaties.

DE MERKEN VAN Q-TRONIC

Voor elke toepassing het juiste product

Q-TRONIC HEEFT ALLES OP VOORRAAD

Voor elke toepassing het juiste product